|
A co to mnie tak pozdrawiacie |
| Author |
Message |
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted: A co to mnie tak pozdrawiacie
|
[ !!! ]
|
|
na tym forum. :shock: :shock:
POZDRAWIAM POZDRAWJAJĄCYCH. :lol: :lol: :D |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [b]mareks[/b], wyloguj się i zobacz jakie będziesz miał wtedy pozdrowienia :) Just think :) |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Za przyjemne toto nie było. |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]mareks[/b], nie obrażaj się bo nie ma o co ;) Nie to miałem na celu :P Duży chłopak jesteś :)
Poza tym, napisałem pierwszą część żebyś sobie sprawdził i pomyślał co może być przyczyną, ale Ty to źle odebrałeś |
|
|
|
|
raulmanka
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| a mnie sie podobają te pozdrowienia... można się tak 'przyjemnie' poczuć.... 8) |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Mnie się też podobały aż mnie Ferbik rzucił na glebę. :sad: :cry: |
|
|
|
|
hasta
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| mnie sie to nie podoba bo to takie olewcze jest |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]mareks[/b], wiem wiem... milej byłoby jakby to były pozdrowienia personalne a nie automat prawda? :)
[quote="hasta"]mnie sie to nie podoba bo to takie olewcze jest[/quote]
Każdy odbiera to tak, jak sam by to napisał... a moje są szczere. |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| No to się podniosłem z gleby :) |
|
|
|
|
raulmanka
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| mnie tam sie najbardziej podobalo jak moja kumpela sie zalogowala przegladamy razem forum i ona nagle 'ej dopiero co sie zalogowalam i juz mnie pozdrawiaja...ale fajnie' :lol: |
|
|
|
|
hasta

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote]Każdy odbiera to tak, jak sam by to napisał... a moje są szczere.[/quote]
Dlatego mi się jeszcze ani razu nie zdarzyło tego użyć :) |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Reasumując:Ferbik pisze szczerze z dobrą intencją.Hasta nie pisze wcale bo by życzyła nieszczerze ale w gruncie rzeczy jest szczera w swojej wypowiedzi. :) |
|
|
|
|
hasta

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="mareks"]Hasta nie pisze wcale bo by życzyła nieszczerze[/quote]
Nie to, że nieszczerze bo każdemu życzę dobrze. Ale jeśli już komuś mam coś życzyć to wole bezpośrednio a nie przez opcję (-you). To jest dla mnie takie olewcze, jak napisałam już wcześniej :) |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
I mi życzysz dobrze?
Nic nie napisałaś o płytach a to sprawa tego forum.
Pozdrowienia. |
|
|
|
|
Mrówek
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| To może dowiedzmy się co się wpisuje żeby takie coś zobaczyć |
|
|
|
|
hasta

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="mareks"]I mi życzysz dobrze?
Nic nie napisałaś o płytach a to sprawa tego forum. [/quote]
A dlaczego miała bym życzyć źle? Płyty są świetne :) Dwie wspaniałe artystki :) |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Marek92"]To może dowiedzmy się co się wpisuje żeby takie coś zobaczyć[/quote]
Proszę bardzo. Jest to opcja you wpisana w []
Ale prosze też tego za bardzo nie nadużywać. Opcję ta możemy wykorzystać jedynie w pozdrowieniach. |
|
|
|
|
renia
Przyjeżdża na zakupy blondynka ;)

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [quote="Ferbik"][b]mareks[/b], wyloguj się i zobacz jakie będziesz miał wtedy pozdrowienia :) Just think :)[/quote] Pozdrawiam wszystkich i ciebie ... gosciu :) |
|
|
|
|
miko 005
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
:D :D ;) Ja przy pierwszym kontakcie z owymi pozdrowieniami w tej formie, też doznałem lekkiej konsternacji. Aż musieliśmy to sobie z [b]Ferbikiem[/b] wyjaśniać na PW. :P ;)
Jeśli mam być szczery to taki styl pozdrowień nie przypada mi zbytnio do gustu (mimo to Wszystkim dzięki :razz: ), no ale to mój gust i nie wszyscy muszą go popierać. Dlatego jeśli pozwolicie, ja będę omijał taką formę wyrażania uczuć raczej szerokim łukiem. :lol:
A jak już poruszamy temat podpisów pod tekstem głównym, to w ogóle jestem za zminimalizowaniem jego treści. Myślę że jakaś króciutka mądrość życiowa i owszem, ale całe poematy tracą na smaku. No ale to znowu tylko moja skromna sugestia. :D
Nie mniej, dla wszystkich forumowiczów, [b]miłego dnia życzę[/b]. :D :D :D |
|
|
|
|
zap
Dojeżdża PKSem Pior

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
W-g mnie opca [you ] wprowadza aby zamieszanie (i to na każdym forum), Ci co ją znają więdzą ile może zdziałać, Ci co ją stosują mają czasem niezły ubaw z forumowiczów piszących potem mnóstwo PW. Przydatne, ale po co wprawiać w zakłopotanie niektórych forumowiczów... ?
Potem w postach każdy każdego pozdrawia i zamiast rozwoju topicu, mamy jedne wielkie rodzinne pozdrowienia :wink: |
|
|
|
|
mareks
Mieszka pod Wieluniem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Wieluniaczek a z czego tak się cieszysz że trwam na tym forum.
Wprost ciekawość mnie zżera.
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2007-03-30, 15:52[/i] ][/size]
Ferbik-pozdrawiasz i pozdrawiasz a mnie rwa pobolewa. :cry: |
|
|
|
|
|
|