Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
ktos moze wie gdzie mozna pobiegac ?
Author Message
daniell
Słyszał o Wieluniu

Posted:    ktoś może wie gdzie można pobiegać ? [ !!! ]

szukam ciekawych miejsc w okolicy Wielunia gdzie można spokojnie pobiegać. spokojnie dla mnie znaczy nic innego jak brak ruchu samochodowego i nadmiar zieleni:))) Będe wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam

Dominika
WIELUNIAK

Posted:     [ !!! ]

Stadion i lasek za stadionem. Ostatnio widziałam babeczki biegające w Parku Żwirki i Wigury. (Najprawdopodobniej miały w-f) :wink:

Ferbik
Administrator

Zdecydowanie lasek na stadionie, tak jak pisze Dominika, tylko uważaj na pełno kobiet z kijkami, które gdzieś pogubiły narty :)

marcin-gorski
Przyjeżdża na zakupy

dobre Ferbik, dobre ;)

Karzełek
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

[quote="Dominika"]Stadion i lasek za stadionem.[/quote]
Miejsce może i fajne, ale jak tam dobiegnę ze Starych Sadów to już niewiele mi sił pozostanie na dalsze bieganie :P Przynajmniej teraz kiedy wracam do biegania i forma słaba :) A trzeba jeszcze jakoś wrócić :P

Muszę chyba opracować jakąś trasę do Rudy i z powrotem...

A najlepsza, przynajmniej dla mnie, była by bieżnia tartanowa. Łatwo dystans zmierzyć, mięciutko więc stawy odpoczywają, ale cóż.. pomarzyć :roll:

Chudyy
Ma stragan na targu

[quote="Karzełek"]Muszę chyba opracować jakąś trasę do Rudy i z powrotem... [/quote]

Też mam zamiar biegać do Rudy najlepiej chyba tym nowym chodnikiem ;p. Lasek fajne miejsce do biegania, ale również jestem z sadów i troche daleko jak dla mnie ;p

daniell
Słyszał o Wieluniu

Mnie bieganie w kółko troche nudzi, lasek za WKSem do najwiekszych nie należy. Wydaje mi sie najlepszą propozycją jest Załęczański Park Krajobrazowy tylko początku czerwonego szlaku za Rudą nie moge znaleść 8) chyba zarósł...

damianos1235
Mieszka pod Wieluniem

[quote="Karzełek"]A najlepsza, przynajmniej dla mnie, była by bieżnia tartanowa. Łatwo dystans zmierzyć, mięciutko więc stawy odpoczywają, ale cóż.. pomarzyć[/quote]

zrozumiałem tą wypowiedź tak jak by w Wieluniu nie było bieżni. A taka jest w zespole szkół nr 2 na ul. Traugutta

siwy_
Ma stragan na targu

Można "za torami" :wink: - tzn. przedłużenie ulicy Kościuszki w kierunku Rudy.

Chlodek
Słyszał o Wieluniu

Na ul.Częstochowskiej jest sad (jak sie idzie od strony SS to dokladnie naprzeciw ul.Sadowej). Dobiegasz do konca i biegniesz albo w prawo, pozniej przy sporym kamieniu w lewo i pozniej juz trafisz, wybiegniesz w Gaszynie obok przedszkola czy tam szkoly. Albo po wybiegnieciu z sadku skrecasz w lewo i biegniesz jak droga prowadzi, wybiegasz na Czestochowskiej niedaleko Orlenu. Obie trasy to okolo 6,5 km.

Chudyy
Ma stragan na targu

[quote="Chlodek"]Na ul.Częstochowskiej jest sad (jak sie idzie od strony SS to dokladnie naprzeciw ul.Sadowej). Dobiegasz do konca i biegniesz albo w prawo, pozniej przy sporym kamieniu w lewo i pozniej juz trafisz, wybiegniesz w Gaszynie obok przedszkola czy tam szkoly. Albo po wybiegnieciu z sadku skrecasz w lewo i biegniesz jak droga prowadzi, wybiegasz na Czestochowskiej niedaleko Orlenu. Obie trasy to okolo 6,5 km.[/quote]

Fajnie fajnie tylko trzeba biegać w dzień, bo wieczorem to tam jest ciemno jak w du... :P

qba
Czytał o Wieluniu

Polecam wzdłuż torów aż do rudy później obok cmentarza , powrót w lewo obok krzyża , dł. trasy około 4,5 km

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: